CINE SUNTEM

S.C. DANMIR AUDIT ENERGETIC S.R.L

Satisfacția clienților noștri reprezintă principala noastră prioritate și demonstrează calitatea serviciilor și seriozitatea specialiștilor DANMIR AUDIT ENERGETIC S.R.L.

Cine suntem?

S.C.DANMIR AUDIT ENERGETIC S.R.L. vă oferă servicii profesionale în realizarea auditurilor energetice industriale (complexe, electroenergetice, termoenergetice), auditurilor energetice pentru clădiri. certificarea energetică a clădirilor, servicii în domeniul securității și sănătății muncii, situațiilor de urgență, coordonare SSM pe șantierele temporare și mobile, instruiri, audit energetic, termografiere, analiza gazelor de ardere la instalațiile termice rezidențiale și industriale, măsurarea debitelor și vitezelor unui fluid prin conducte cu sonde neinvazive, măsurarea iluminării și localizarea problemelor de calitate a energiei electrice.
Satisfacția clienților noștri reprezintă principala noastră prioritate și demonstrează calitatea serviciilor și seriozitatea specialiștilor DANMIR AUDIT ENERGETIC S.R.L.

Specialiștii nostri

Am solicitat ajutorul echipei DANMIR pentru obtinerea certificatului energetic si am ramas placut surprins de profesionalismul de care au dat dovada. Am primit consultanta pe parcursul intregului proces si am reusit sa il obtin foarte rapid.
Andrei L.
Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Recomand tuturor aceasta companie, deoarece sunt foarte flexibili si se adapteaza nevoilor tale. I-am contactat pentru servicii SSM acum doi ani si sunt foarte multumit de promptitudinea cu care sunt gestionate problemele.
Robert P.
Inainte sa lucrez cu aceasta companie credeam ca obtinerea unui certificat energetic este un proces anevoios si dificil. Dupa discutiile initiale si suportul oferit pe parcurs mi-am dat seama ca defapt fara ajutorul lor pierdeam foarte mult timp si bani. Foarte multumita de serviciile lor si ii recomand tuturor.
Daniela S.

Interesat de serviciile noastre?